ظرفیت کل آنتی اکسیدانی ۱۳۳ گونه گیاهی دارویی هند نمونه برداری از ۶۴ خانواده با استفاده از روش ABTS ، DPPH و FRAP بررسی شد ، و کل محتوای فنلی آنها با استفاده از روش Folin-Ciocalteu اندازه گیری شد. این گونه ها طیف گسترده ای از فعالیت های آنتی اکسیدانی را به نمایش گذاشتند ، در سنجش ABTS از ۰٫۱۶ تا ۵۰۰٫۷۰ میلیمول میلی لیتر TEAC / 100 گرم DW به نمایش گذاشت. ارزش فعالیت آنتی اکسیدانی به طور مشابه با روش DPPH و FRAP متفاوت است. همبستگی خطی معنی دار و مثبت بین ظرفیت های آنتی اکسیدانی کل و محتوای فنلی (R = 0.89-0.97) یافت شد ، نشان می دهد که فنلی ترکیبات آنتی اکسیدانی غالب در گیاهان دارویی آزمایش شده بودند. شناسایی اولیه ترکیبات فنلی اصلی از ۸۳ گیاهان دارویی انتخاب شده با HPLC فاز معکوس ، اسیدهای فنولیک ، تانن ها ، فلاونوئیدها ، کورکومینوئیدها ، کومارین ها ، لیگنین ها و کوئینین ها را نشان داد. میوه گیاه ترمینالیا گلبول ، pericarp از Punica granatum و گالن Rhus succedanea سطح بسیار بالایی از تاننهای هیدرولیزشدنی نشان داد و صمغ Acacia catechu علاوه بر تاننها ، کاتچین و اپیکاتچین بسیار بسیار بالایی نیز ارائه می داد. فنلهای عمده در بسیاری از گیاهان دارویی برای اولین بار مشخص شد (به عنوان مثال ، Euphorbia lathyrus ، Ipomoea turpethum و Picrorrhiza kurroa). این بررسی سیستماتیک تعداد زیادی از گیاهان دارویی هند برای درک ترکیبات شیمیایی و عملکرد آنها در داروی آیورودا مهم بوده و به جستجوی منابع طبیعی آنتی اکسیدانهای قوی کمک می کند.