پمپ های حرارتی ارتباطی بین بردارهای مختلف انرژی را نشان می دهد و کاربرد آنها در شبکه های حرارتی و برقی می تواند باعث بهبود کلی انعطاف پذیری عملیاتی سیستم شود. در این کار ، ادغام بهینه پمپ های حرارتی برقی در یک سیستم انرژی توزیع شده ترکیبی بررسی شده است. یک روش بهینه سازی تصادفی چند هدفی برای ارزیابی اندازه و بهینه سازی یکپارچه سیستم های انرژی تحت عدم قطعیت در شرایط آب و هوایی ، اشغال فضا ، بارهای انرژی و هزینه های سوخت پیشنهاد شده است. یک مطالعه موردی در نظر گرفته شده است ، یعنی یک دانشگاه دانشگاه ، و دو پیکربندی مختلف ، با و بدون پمپ های حرارتی ، مقایسه می شوند. هر دو تنظیم شامل یک سیستم تولید همزمان ، پانل های حرارتی فتوولتائیک و خورشیدی و یک توربین بادی است. نتایج نشان می دهد که چگونه ادغام پمپ های حرارتی می تواند هزینه عملیاتی سیستم را کاهش دهد ، سهم تجدیدپذیر را افزایش دهد ، یک طراحی مستحکم تر از سیستم ارائه دهد و ریسک سرمایه گذاری را تعدیل کند. در واقع ، پیکربندی با پمپ های حرارتی مستلزم ۵۰٪ بالاتر از مقدار مورد انتظار پس انداز انرژی ، افزایش ۲۸٪ تولید انرژی تجدیدپذیر و صرفه جویی در مصرف انرژی بالاتر در بدترین حالت (۱۳٪ در مقابل ۵٪) است.
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
ضروریات تحقق سال رونق تولید
ماه اردیبهشت تبدیل خلاقیت ها و ایده های شما دانشجویان و کارآفرینان به نوآوری و محصولات تولیدی با شعار با ارائه ایده های خلاق و نوآور در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی دست در دست هم برای استقلال هر چه بیشتر کشورمان بکوشیم
شرکت کوروش صنعت هخامنش آماده دریافت ایده های خلاق شما در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی و مطالعه در این زمینه توسط کارشناسان در منوی مربوط به خدمات کارآفرینان و تولیدکنندگان
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.