استخراج منابع غیر تجدید پذیر به طور گسترده به عنوان یک فعالیت غیرقابل پایدار تلقی می شود. پس از ۶۰+ سال بررسی نقش توسعه منابع غیر تجدید پذیر در توسعه اقتصادی وسیع ، و پیامدهای آن برای رفاه اقتصادی ، در مورد تأثیرات آن – یا حتی مطلوبیت آن – اجماع کمی وجود دارد. در این مقاله ، موضوع پایداری در چارچوب منابع معدنی غیر تجدید پذیر که به نظر ما ، با تصاویر “رونق بوست” و “نفرین منابع” صنعت استخراج مواد معدنی بررسی شده است. ما یک مدل استاندارد رشد اقتصادی به سبک Solow ارائه می دهیم که وقف معدنی را ادغام می کند و از این مدل برای بررسی نعمت معدنی یا سؤال نفرین تجربی با مقطعی از کشورها استفاده می کند. این مدل با استفاده از چندین روش اقتصادی سنجی که به طور کلی فرضیه نعمت معدنی را پشتیبانی می کنند ، آزمایش شده است. در مورد پایداری ، ما با کاربرد مفهوم در زمینه توسعه منابع تجدید پذیر و غیر تجدید پذیر در تضاد هستیم. در مورد قبلی ، مفهوم عملکرد پایدار نسبتاً ساده است. در حالت دوم ، مفهوم استفاده از آن بسیار سخت تر است. توسعه پایدار منابع غیر تجدید پذیر به عواملی فراتر از نرخهای بدنی تولید مانند دولت و سرمایه گذاری در سرمایه انسانی و کالبدی بستگی دارد.
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
ضروریات تحقق سال رونق تولید
ماه اردیبهشت تبدیل خلاقیت ها و ایده های شما دانشجویان و کارآفرینان به نوآوری و محصولات تولیدی با شعار با ارائه ایده های خلاق و نوآور در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی دست در دست هم برای استقلال هر چه بیشتر کشورمان بکوشیم
شرکت کوروش صنعت هخامنش آماده دریافت ایده های خلاق شما در زمینه طرح های تولیدی دارای توجیه اقتصادی و مطالعه در این زمینه توسط کارشناسان در منوی مربوط به خدمات کارآفرینان و تولیدکنندگان
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.